fbpx

Fuktbestandig MDF

Kvalitets-MDF som overgår det meste.

SMARTESTE🤓

Etter mange år med befaringer viser resultatet at Sørlandslisten sin anbefalte MDF-kvalitet gir den Raskeste, Rimeligste, Beste = Smartest løsningen for listverk og utforinger i forhold til alle andre alternativer til utforinger og listverk i markedet.

1. Raskere: er raskere og lettere å montere enn andre alternativer.

2. Rimeligst: Riktig MDF kvalitet (fuktbestandig/Tricoya Ekstrem MDF) gir den absolutt rimeligste og beste løsningen på lang sikt i forhold til alle andre alternativer.

3. Beste: fuktbestandig/Tricoya (vannfast) MDF gir minimalt med oppsprekkinger i gjæringer og skjøter etter montering samt problemer med opp svellinger grunnet vannsøl. Enklere å få et fint resultat ved montering og mindre etterarbeid etter montering.

NB:  på generelt grunnlag annbefaler vi at opningsvinduer som ofte står i åpen posisjon med stor sannsynlighet får vannsøl fra regn bør få en enkel fugestreng i vindusposten.  Dette er et råd vi anbefaler for alle produkter som furu, eik, MDF og høytrykkslaminat.

Våre standardprodukter produseres i fuktbestandig MDF av beste kvalitet. Denne typen MDF innholder mer voks som derfor gir bedre motstand mot fuktighet. Produktet er svært formstabilt og har minimal bevegelse etter montering, sammenlignet med produkter i furu.

Alle våre råvarer er Svanemerket.

Ved hjelp av vår moderne og effektiv produksjonslinje i Grimstad produserer og lagerfører vi utforinger og listverk svært prisgunstig, kvaliteten tatt i betraktning.

Til krevende miljø som våtrom, anbefaler vi utforinger og listverk i  Tricoya Extreme MDF . (vannfast)