Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Svanemerket fuktbestandig MDF

Kvalitets-MDF som overgår det meste.

Oregon State University:

«LIFE-CYCLE OF MDF IN TERMS OF RESOURCES, EMISSIONS, ENERGY AND CARBON»

 

SMARTESTE🤓

Etter mange år med befaringer viser resultatet at Sørlandslisten sin anbefalte MDF-kvalitet gir den Raskeste, Rimeligste, Beste = Smartest løsningen for listverk og utforinger i forhold til alle andre alternativer til utforinger og listverk i markedet.

1. Raskere: er raskere og lettere å montere enn andre alternativer.

2. Rimeligst: Riktig MDF kvalitet (fuktbestandig/Tricoya Ekstrem MDF) gir den absolutt rimeligste og beste løsningen på lang sikt i forhold til alle andre alternativer.

3. Beste: fuktbestandig/Tricoya (vannfast) MDF gir minimalt med oppsprekkinger i gjæringer og skjøter etter montering samt problemer med opp svellinger grunnet vannsøl. Enklere å få et fint resultat ved montering og mindre etterarbeid etter montering.

NB: På generelt grunnlag annbefaler vi at åpningsvinduer som ofte står i åpen posisjon (soveromsvinduer) bør få en fugestreng i vindusposten. Dette fordi fugestrengen vil hindre skade grunnet fuktighet fra regn som kan oppstå ved åpne vinduer.  Generalt anbefales dette for alle produkter som furu, eik, MDF og høytrykkslaminat.

Svanemerket MDF
Våre standardprodukter produseres i Svanemerket fuktbestandig MDF av beste kvalitet.  Svanemerket stiller strengere krav til bruk av sertifisert råvarer og bruk av gjenvunnet materiale som sagspon.  Det er videre lagt vekt på redusert bruk av miljø- og helseskadelige stoffer, god holdbarhet og gjenvinnbarhet.

Produksjon av Svanemerket MDF oppfyller også strenge krav vedrørende energiforbruk, noe som gir redusert klimabelastning. Denne typen MDF innholder mer voks som derfor gir bedre motstand mot fuktighet. Produktet er svært formstabilt og har minimal bevegelse etter montering, sammenlignet med produkter i furu.

Ved hjelp av vår moderne og effektiv produksjonslinje i Grimstad produserer og lagerfører vi utforinger og listverk svært prisgunstig, kvaliteten tatt i betraktning.

Til krevende miljø som våtrom, anbefaler vi utforinger og listverk i  Tricoya Extreme MDF . (vannfast)

 

Utforinger i furu har også utfordringer i forhold til fukt.