SMARTERE, RASKERE OG BILLIGERE BLIR IKKE EN MONTERING

 

Sørlandslisten sine EASY-FORING og EASY-LIST er patenterte prekutt systemer som leveres til byggeprosjekter i hele Norge.

Foringene produseres på nøyaktige mål til hver enkelt dør og vindu på riktig foringsdybde. Du kan velge mellom Easy-List (spikerfritt) og vårt standard listverk som blir ferdig gjæret på mål. Lister og utforinger pakkes sammen som en komplett pakke med lokasjonsmerking.

VÅRE PREKUTT SYSTEMER GIR LEAN OG BREEAM PÅ NORSKE BYGGEPLASSER

NYHET, SL-PROFF ONLINE PROSJEKTERING
Gjennom SL-PROFF tilbyr vi online prosjektering som gir en direkte forbindelse mellom byggeplassen og Sørlandslisten ved hjelp av mobiltelefon eller nettbrett. Dette sikrer vesentlig mindre støy og misforståelser som ofte oppstår når informasjon deles mellom personer. Programmet er blitt testet på en rekke store byggeprosjekter i hele Norge med svært gode tilbakemeldinger på effektiv prosjektering og sikre leveranser. Se video på vår hjemmeside.

I 2021 ble Sørlandslisten verdens første produsent av Svanemerket listverk og med det viser vi at vi er innovative og seriøse i vår visjon for en grønnere og mer bærekraftig fremtid.  Våren 2022 ble vi i tillegg Miljøfyrtårn sertifisert.