Sørlandslisten produserte listverk til alle dører med innfelt LED lyslist med skjult kabelføring til samtlige hotellromsdører. Vi produserte også gulv og fenderlist i sort Valcromat med skult oppheng som ble overflatebehandlet i NCS S8500N lik dørlister.

LED belysning innfelt i alle lister til hotellrom med skjult kabelføring inn i listen. Dimensjon 25x60mm glattkant.  Overflatebehandlet med NCS S8500-N. Ble levert ferdiggjæret og høydejustert for rask montering uten kutt på byggeplass.

LED belysning innfelt i alle lister til hotellrom med skjult kabelføring inn i listen.

Produksjon av LEDlister

Produksjon av LEDlister

Gulv og fenderlist i alle korridorer produsert i sort gjennomfarget MDF. Alt ble levert med skjult spikerfritt oppheng. Overflatebehandlet i NCS S8500N.

Bakstykke på kabelføringslist montert.

Kabelføringslist ferdig montert. Spikerfri løsning. XL Glattkant 30×95

Dørlister i hotellrom i dimensjon 25x60mm glattkant. Ble levert ferdiggjæret og høydejustert for rask montering uten kutt på byggeplass.

Listverk innvendig i alle bad ble spesialprodusert i Tricoya Extrem MDF

med 50 års råtegaranti grunnet ønske om langsiktig trygghet.  Listverket ble produsert i dimensjon 16/9 x 58mm fordi alle dørkarmene ble bestillt på feil karmtykkelse. Karmen kom på yttersiden av flislagt vegg. 

Alt av gulvlister i lobby, restaurant og konferanserom ble overflatebehandlet i NCS 8500-N.  Dimensjon 18x220mm glattkant